Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

ΦΘΗΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - Η ΙΔΕΑ

http://www.ftinadomatia.com/

Καλοκαίρι 2010 και η κρίση χτυπάει την Χώρα μας. Η ανάγκη για προσφορές γίνεται πλέον επιβεβλημένη.
Μια ομάδα φίλων (με υπεύθυνο τον Τάκη Φωτίου ) αποφασίζει να φτιάξει μια δυνατή ισχυρή ομάδα απο ανθρώπους που ενδιαφέρονται για ΦΘΗΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , για ολόκληρη την Ελλάδα.


Μέσα σε λίγες μέρες χιλιάδες φίλοι ενώνουν την φωνή τους και ζητούν απο τους ξενοδόχους αλλά και ιδιοκτήτες δωματίων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ( η ομάδα θα ελέγχει αν οι τιμές είναι πραγματικά χαμηλές - τα ψέμματα τελείωσαν)


H Facebook σελίδα μας καθημερινά γεμίζει απο φίλους που ψάχνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ όχι μόνο για το καλοκαίρι του 2010 αλλα για ολόκληρη την χρονιά!


Στην σελίδα αυτή θα βρίσκονται οι προσφορές που θα μας στέλνουν οι ιδιοκτήτες των δωματίων-ξενοδοχείων . Η Ομαδα ΦΘΗΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ξεκινάει δυναμικά με σκοπό να χαρίσει διακοπές χαμηλού κόστους -καλής ποιότητας για τα χιλιάδες μέλη της σελίδας και ταυτόχρονα να δώσει την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες των δωματίων-ξενοδοχείων να αυξήσουν την πληρότητά τουςΤα χιλιάδες μέλη μας παρακολουθούν καθημερινά τις προσφορές . Είναι στο χέρι μας να βγούμε όλοι κερδισμένοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Visit Johnpatra.com